dijous, 15 de gener del 2009

Caçadors de paraules

Caçadors de Paraules és un programa de televisió que s'emet a TV3. Principalment parla sobre la llengua catalana, els seu ús als diversos llocs on es parla (Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, etc.) i les paraules que té.

Roger de Gràcia, el presentador d'aquest programa, ens mostra milers de paraules provinents de diferents llocs, però totes relacionades per la mateixa llengua.

El periodista entrevista des de gent jove fins a persones de més edat, passant per grans ciutats i també pels pobles més petits i amagats que ens deparen les paraules més estranyes i rebuscades que un es pot imaginar, en Roger aconsegueix, a través de programes entretinguts, difondre cultura i educació d'una manera divertida i enginyosa.

El cantant Quimi Portet col·labora al programa interpretant el paper de El Mestre, a qui el Roger de Gràcia acudeix al final de cada programa per tal que li resolgui els seus dubtes existencials sobre les paraules.

A partir d'aquest programa, s'ha fet el llibre homònim del programa amb la informació dels capítols del programa (ISBN 978-8496201-98-9).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada